Servicii IT

SERVICE CALCULATOARE, mentenanta IT pt calculatoare servere, administrare retea – pentru firme
Acest pachet de servicii de MENTENANTA IT presupune interventii tehnice la sediul firmei dumneavoastra intr-un interval de 1-3 h de la contactarea echipei noastre tehnice; interventia pentru mentenanta it se realizeaza la cerere sau in baza unui contract de MENTENANTA IT si atunci include in mod automat cel putin o inspectie tehnica lunara pentru identificarea problemelor inainte ca acestea sa apara si rezolvarea lor in cel mai scurt timp posibil.
Pachetul complet de servicii mentenanta it inclus intr-un contract de mentenanta it contine interventii hardware si software la calculatoare, mentenanta calculatoare si servere, administrare retea de calculatoare,mentenanta website, rezolvare probleme imprimante, fax-uri si copiatoare, programare centrala telefonica , instalare sisteme de operare Windows sau Linux, devirusare si recuperare date, suport tehnic telefonic, online sau remote access, consultanta IT, administrare sistem de supraveghere video, etc.

Nu lasati pe oricine sa-si bata joc de calculatorul dvs, se pot defecta componente scumpe sau se pot pierde date; apelati cu incredere la inginerii nostri specializati in service  si depanare calculatoare hardware.
Ne deplasam la dumneavoastra cu un stoc minim de piese de schimb pentru  depanare calculatoare pentru a rezolva problemele it.
Servicii hardware oferite de echipa noastra de service:
# deprafuire calculator/laptop
# inlocuire/upgrade placa de baza
# inlocuire/upgrade memorie RAM
# inlocuire/upgrade procesor
# inlocuire pasta termorezistenta procesor
# inlocuire sursa alimentare defecta sau carcasa
# inlocuire/adaugare ventilatoare sau radiatoare procesor
# update/reset BIOS
# inlocuire/upgrade harddisk, DVD-Writer, Unitate Floppy-disk
# inlocuire/upgrade placa grafica/retea/sunet
# adaugare extensie porturi USB
# asamblare calculator(placa de baza, procesor,hdd,DVD, cabluri)
– Intretinerea hardware va pune la adapost de neprevazut, de acutizarea problemelor si de amplificarea nejustificata a pagubelor. Serviciul oferit prezinta un dublu avantaj: pe de o parte, echipamentele IT sunt intretinute periodic, lucru, de altfel absolut necesar, diagnosticate si testate repetat, urmarindu-se astfel starea de functionare si descoperindu-se factorii de risc(curatare ventilatoare de praf, testare si curatare imprimante); pe de alta parte,
– Hardware este cheia catre o si mai mare reducere a costurilor de exploatare, prin facilitatile oferite in cazul unor defectiuni mai grave(inlocuirea componentelor defecte cu altele asemanatoare sau cu unele mai performante cu plata unei diferente de pret, imprumutarea pentru o perioada limitata a unor echipamente similare celor defectate pana la repararea, reinlocuirea sau intoarcerea din service, etc.)
Instalare windows, configurare si optimizare software
# Operatii preliminare instalarii(partitionare harddisk fara pierdere de date, formatare, etc.)
# Instalare sistem de operare pe statie de lucru(Windows98/Me/2000/Xp/Vista/W7,8,8.1)
# Instalare sistem de operare pe statie de lucru (Linux Centos, Redhat, Slackware, Ubuntu)
# Instalare aplicatii(Office, soft contabilitate, utilitare, etc.)
# Instalare si configurare firewall si programe antivirus
# Update sistem de operare si antivirus
# Configurare pentru acces la retele locale(file sharing), precum si la internet
# Configurare cont email
# Instalare si configurare aplicatii pentru transfer de date, voce sau fax
# Instalare drivere(placa video, retea, sunet, imprimanta)
# Optimizare de sistem
Devirusare calculatoare:

Devirusare calculatoare si implementare solutii backup
Pierderea datelor datorita virusarii calculatoarelor va cauzeaza pierderi de bani si timp, ca sa nu mai pomenim de frustrarea resimtita. Atata vreme cat computerele Dvs functioneaza produc bani, insa imaginati-va ce pierderi puteti avea daca nu puteti emite facturi, nu stiti stocul de produse, etc., pentru simplul motiv ca securitatea calculatoarelor Dvs a fost compromisa. Pierdeti clienti sau intr-un caz extrem puteti chiar iesi de pe piata.
Este cel mai bine ca Dvs sa va vedeti linistiti de treaba si sa lasati specialistii nostri sa se ocupe de devirusare calculatoare din compania Dvs.
In fiecare zi pe langa cei 500 000 de virusi, viermi, troieni, spyware, malware cunoscuti apar multi altii noi, mult mai agresivi si periculosi cee ce face necesara o operatiune periodica de devirusare calculatoare.
# Devirusare calculatoare simpla (antivirus actualizat cu ultimele semnaturi de virusi)
# Devirusare calculatoare simpla cu reinstalarea Sistemului de Operare
# Devirusare calculatoare cu salvarea de documente pe suport extern
# Devirusare calculatoare-server de fisiere cu salvare de date

  • necesitate recuperare date

In cazul in care datele de pe HDD-ul, stick, CD-ROM, DVD-ROM dumneavoastra au disparut brusc, l-ati formatat sau repartitionat din greseala (se mai intampla), un virus a sters tot ceea ce aveati pe el, sau mai rau, nu mai este recunoscut de sistemul de operare si multe alte motive(factorul uman, stergerea intentionata, manipularea sau montarea defectuoasa a harddisk-ului, defectarea unitatii centrale (laptop-uri), scurt circuit, defectarea harddisk-ului, variatii bruste de temperatura, factori externi – foc, apa, oxidare in timp) nu va pierdeti speranta, mai EXISTA o SANSA – recuperare date!
Procedura recuperare date
– se asigura confidentialitatea datelor printr-un contract de recuperare date;
– in procesul de evaluare si recuperare date o eventuala garantie va fi pierduta deoarece se fac interventii atat pe partea mecanica cat si pe cea electrica;
– nu se testeaza, nu se diagnosticheaza si nu se acorda consultanta tehnica beneficiarului cu privire la starea HDD-ului, precum si a motivelor pentru care acesta s-a defectat;
– nu se recupereaza programe software sau sisteme de operare ci doar fisiere de date (documente, tabele, imagini, contabilitate,etc);
tipuri de recuperare date
# Recuperare date de pe hard disk
# Recuperare date de pe memory-stick
# Recuperare date (Sistem fisiere FAT32 corupt)
# Recuperare date (Sistem fisiere NTFS corupt)
# Recuperare date (Multiple sectoare BAD)
Reincarcare cartuse imprimanta
Unele cartuse de imprimanta sint sensibile la toner drept urmare noi folosim pentru umplerea lor numai toner specific fiecarui cartus in parte. – Totodata facem resetari cartuse cu cip sau inlocuiri de cip la cartuse.
Inainte de reincarcare cartuse laser se face o curatare integrala a lor pentru maximizarea calitatii reumplerii(golire camera toner rezidual).
De asemenea operatiunea de reincarcare cartuse imprimanta poate sa contina se poate inlocuirea urmatoarelor: lamela de stergere, role presoare, cilindru magnetic, cilindru fotosensibil.

Asistenta it sau suport it 24h/24h pentru contractele de mentenanta

Multe din problemele it ale dvs it pot fi rezolvate imediat cu putin suport it al unui specialist care va ofera asitenta it telefonic, pe email sau mesenger pentru a putea adauga o noua componenta in calculator, a instala un driver, a configura un email sau orice alta aplicatie, a printa documente sau a va conecta la internet, etc.
PC Remote acces – acest serviciu permite unui specialist in suport it de la sediul nostru sa acceseze calculatorul dvs atat timp cat aveti o conexiune de internet functionala si sa rezolve probleme pe care le intampinati.
Folosind softul de remote acces TeamViewer recunoscut la nivel mondial si folosit de milioane de utilizatori, pentru a beneficia instant asistenta it ori suport it nu trebuie decat sa descarcati un mic programel de pe site-ul lor TeamViewerQS.exe si sa il rulati. Acesta va genera un id compus din 12 cifre si o parola unica din 4 caractere care se va schimba de ori cate ori este rulat programul asigurandu-va in acest fel confidentialitate si securitatea fiindca cel care a primit o data o parola pentru asitenta it nu o va putea folosi si a doua oara. Acest program nu se instaleaza in calculatorul dumneavoastra si nici nu va porni odata cu el ci trebuie pornit manual de fiecare data cand cel ce ofera suport it vrea sa acceseze calculatorul.
In cazul in care intre noi nu exista un contract de mentenanta serviciile asistenta it si suport it prin remote acces va costa 15lei/30 minute si se pot achita prin OP sau cash o data pe luna.
Consultanta it

Atunci cand aveti nevoie de un specialist it cu experienta pentru consultanta it in vederea extinderii retelei dvs, a achizitiei de calculatoare, servere sau imprimante ori cand aveti nevoie de solutii software complexe si nu stiti ce sa alegeti consultantii nostrii va stau la dispozitie.
Serviciul de Consultanta IT va va ajuta sa realizati investitii eficiente cu costuri minime. Deasemenea, va putem optimiza investitiile deja realizate pentru a le folosi cu eficienta maxima;
Suna acum la 0732019818 pentru acces imediat la Asistenta it, Consultanta it si Suport it tehnic:

Externalizare it sau outsourcing it

In primul rand externalizare it sau outsourcing it nu inseamna neaparat desfintarea departamentului IT sau disponibilizarea informaticianului firmei ci reprezinta o solutie de dezvoltare continua a afacerii fara a mai fi nevoie sa angajezi si formezi specialisti IT cu salarii si pretentii mari,telefoane mobile, masini de serviciu, birou, calculator sau laptop, etc.

Cand aveti nevoie de Outsourcing it sau Externalizare it partiala sau totala?
1. Atunci cand angajatul sau angajatii IT nu mai fac fata diverselor probleme care apar si nu se justifica angajari in plus.
2. Atunci cand exista multe puncte de lucru iar deplasarea angajatilor IT consuma mult timp si resurse.
3. Cand angajatii IT valorosi s-au specializat pe un segment(Programare sau Administrare baze de date) si nu au timp si disponibilitate pentru partea de instalare Windows, devirusare, imprimante, retelistica, internet.
4. Cand toti angajatii IT nu isi vad capul de treburi dar rezultatele nu se vad inseamna ca ori sunt slab pregatiti ori lucreaza la proiecte proprii in timpul serviciului.
5. Cand fluctuatia de personal IT este mare iar importanta sistemului informatic, a softului sau a datelor continute necesita o confidentialitate ridicata.

Ce presupune solutia de externalizare IT sau Outsourcing it in plus fata de un contract de service si mentenanta:
1. Gestiune si evidenta clara a tuturor echipamentelor IT din companie si a miscarii acestora.
2. Evidenta Licentelor software si a calculatoarelor unde sunt instalate.
3. Continuitatea functionarii statiilor de lucru, serverelor, aplicatiilor software critice indiferent
de fluctuatia de personal IT.
4. Punerea la dispozitia angajatilor si managerilor companiei a mai multor ingineri IT din departamentul de Externalizare IT cu specializari si experineta diferite:
System Administrator, Linux System Administrator, Cisco Certified Network Associate, Web Programmer, Web Designer,
Database Administrator(Oracle, Mysql, FoxPro, MSSql Server), Microsoft Certified Systems Engineer (MCSE), Network Security,
Hardware Engineer, etc.
5. Prin contractele pe care le avem cu partenerii nostri din domeniu putem furniza orice servicii IT pentru care ne asumam responsabilitatea:
# service imprimante si copiatoare, incarcari cartuse inkjet si toner
# achizitii echipamente it: calculatoare, servere, multifunctionale, centrale telefonice
# cablare structurata retea – solutie it integrata de voce-date
# achizitie software tip ERP sau CRM, dezvoltare software la comanda sau solutii it complete
# instalare sistem de supraveghere video si audio, antiefractie integrate in solutii it de raportare

Administrare retele de calculatoare

Intretinere retele de calculatoare

Avem la dispozitie administrator de retea certificat in echipamente profesionale Cisco sau tehnologii Microsoft- Active Directory sau Linux cu o bogata experienta in administrare retele de calculatoare cu sute si mii de statii de lucru.
Activitatea de administrare retele de calculatoare Orice retea de calculatoare presupune monitorizarea si diagnosticarea permanenta a elementelor active si pasive de retea si apoi interventia prompt in fuctie de natura problemei aparute si de echipamentele in cauza.
Situatiile care necesita interventii autorizate pentru administrare retele de calculatoare sunt urmatoarele:
# Inlocuire echipamente defecte(switch, ruter) sau care nu mai fac fata vitezei cerute de aplicatii
# Verificare/inlocuire cabluri de retea
# Resertizare mufe, prize sau patch panel RJ-45 sau RJ-11
# Rezolvare probleme printare in retea
# Rezolvare probleme de autentificare in retea Active Directory
# Rezolvare probleme de acces server de fisiere Samba-Linux sau Microsoft
# Probleme de conectivitate si acces internet sau aplicatii tip client-server locale
# Imposibilitate trimitere email prin server de email propriu Exchange sau Sendmail
# Audit securitate retea si propuneri de imbunatatire a securitatii
# Cablare structurata retea pentru o mai buna functionare si securitate
# Mutare elemente pasive sau active de retea pentru o reconfigurare a retelei


Categories

  • No categories